Friday, April 10, 2015

Don't call me anymore, baby. It's over?!

Tervehdys aivan järkyttävän pitkästä aikaa!

Jotkut teistä ovat mahdollisesti eksyneet sivuillemme ja huomanneet seuraavan tekstin:

"FinnPARAnoids oli vuosina 2006-2015 toiminut parapara-tanssiryhmä. Vaikka ryhmän virallinen toiminta on päättynyt, pidämme silti laajaa videokirjastoamme esillä muiden harrastajien iloksi.

Kiitos kuluneista vuosista!"

Kyllä, me olemme lakkauttaneet (tai siis olemme lakkauttamassa) yhdistyksemme ja siispä emme enää virallisesti toimi.Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että paraparatoiminta on Suomessa loppunut ja kuollut kanssamme, sillä Helsinki Circle jatkaa yhä ja niin Tampereenkin. Näistä lisää myöhemmin tekstissä.

On totta kai ikävää ja surullista lopettaa virallinen toiminta näin yllättäen, mutta karu totuus on, että meitä FinnPARAnoidseja ja toimintaamme ei ole pitkään aikaan kyselty tapahtumiin yms. niin paljon kuin ennen. Viime aikoina olemme päässeet viihdyttämään ihmisiä lähinnä Hanamissa, Kikuconissa, sekä satunnaisissa pikkutapahtumissa.
Itsehän olisin toivonut suurta, hienoa loppupläjäystä, mutta totuus on se, ettei parapara ole Suomessa ollut tarpeeksi suosittua pitkään aikaan.

Mutta kuten aikaisemmin todettu, paraparatoiminta ei ole täysin kadonnut Suomesta. Me aiomme pitää videokirjastomme auki vielä ennaltamainitsemattoman ajan, vaikka uusia videoita sinne ei enää tule ilmestymään. Helsinki Circle aikoo jatkaa toimintaansa tiistaisin klo 17.00 alkaen Arabian Nuorisotalolla ja siellä opetettuja videoita ladataan YouTubeen, ellei ne siellä ole jo. Itse aion ladata videoita uudelle, omalle kanavalle, joka löytyy täältä. Helsinki Circle on tosiaan Facebookissa, jos ette vielä äkänneet ja sinne saa liittyä.
Tampere on myös vuosia jatkanut paraparatoimintaansa, eikä tietääkseni ole lopettamassa aivan heti. Jos olette sieltä päin, niin seuratkaa ihmeessä Tampereen blogia!
Eikä unohdeta sitä, että jokaisella paraajalla on mahdollisuus tanssia kotona yksin tai kaverin kanssa, tai jopa perustaa ihka oma circle!

Allekirjoittanut esiintyy Hanamissa 14.5. Helsinki circlen kanssa, joten tervetuloa moikkaamaan ja hengaamaan!

- Stina

No comments:

Post a Comment