Saturday, September 1, 2007

Techpara-shopping~

Okke, otanpa hetken kertoakseni viuhkoista techparassa~ Nämä ovat nykyisin valitettavasti harvinainen näky, mutta uusista videoista esim. Campus Summit 2007:lla nähtiin erittäin kuumaa techparaa viuhkan kera. ^^

Suurin osa techpara-tanssijoista, sekä tytöt että pojat, käyttävät viuhkaa nimeltä "tanssijan viuhka" eli maisensu. Se on sellainen perusviuhkan näköinen, mutta yleensä überkallis johtuen siitä että se on tehty käsin. D:




Maisensu

Sitten on toisenlainen sensu eli usensu, jossa paperin sijaan on höyheniä. ^^ Nämä olivat Juliana's 21-nimisen klubin technotrendi, silloin kun Juliana's oli todella suosittu eli 1992~1996. Juliana's 21:n technoja ovat esimerkiksi Crazy Train/The Prophet, Fuckin' Serious/Raveman ja Kam's Quest For Glory/Rich Island feat. Kam. (Kyllä, nämä technot ovat peräisin tuolta aikakaudelta...)

Höyhenviuhkat ovat yleensä paljon halvempia, ja niitä löytyy kaikenlaisista naamiaisliikkeistä sun muista. Kävin itse ostamassa sellaisen Punanaamiosta!





Sefie feat. usensu

Viuhkaa käytetään yleensä freestyle-osioissa, tosin Campus Summi 07:lla oleva Shanghai Rave käyttää viuhkaa koko biisin ajan. Mutta yleensä tosiaan freestylessä. Ja taas on tietenkin tarkoituksena että tytöt viuhkii seksikkäästi ja pojat coolisti~

(Kekeke, koko tämän entryn tarkoitus oli vain esitellä omaa viuhkaani!! xD)


Sefie

No comments:

Post a Comment