Monday, February 18, 2008

VIMMAttua paraparaa turkulaisittain!

Iltaa lapsukaiset~

Melkein unohtui raportoida turkulaisten circleläisten debyyttiesiintymisestä!! Asiahan siis oli niin että 6.2.2008 Turku Circle (tai ainakin osa sitä) esiintyi nuorten taide- ja toimintatalo VIMMAssa turkulaisten nuorten urheilijoiden vastaanottotilaisuudessa. Paikalla oli sekä urheilijoita että heidän valmentajiaan ja joukkuetovereitaan (öö, urheilijoitahan nekin on) ja liuta Tärkeitä Ihmisiä kaupungilta. Circleläisiä paikalla oli 7 + minä.

Tätä projektia kuvaa parhaiten sana kiire. x) Meidät napattiin tilaisuuteen esiintymään neljää viikkoa ennen itse päivää, eli seuraavassa circlessä alkoi sitten vimmattu rekrytoiminen ja suunnitteleminen esitysten myötä! Kun ilmoitin liikuntapalvelukeskukseen että sain 7 paraparaajaa lisäkseni mukaani, he sanoivat että eihän se käy, se lava on niin pieni että ette te mahdu kaikki. D: Edellisellä kerralla oli kuitenkin puhuttu jo että Turku Circle organisoisi kaksi esitystä, joten jaoin oppilaat kahteen ryhmään raa'asti pituuden perusteella. x)

Team Ei Niin Pitkillä oli hidas alku koska mukaan halusi myös tyttö joka oli vastikään paraparan aloittanut ja ensimmäiset harjoitukset menivätkin sitten pelkästään biisejä opetellessa. Team Hujopit kerkesivätkin sitten tekevään alustavan ohjelmansa hiukan nopeammin ja näin ollen pääsivät auttamaan toista tiimiä. Mielestäni molemmat tiimit suoriutuivat kovasta kiireestä ja paineesta ihailtavasti! Neljä viikkoa myöhemmin kasassa oli ei yksi vaan kaksi hiottua esitystä!

Paikan päällä oli myös hiukan kiire kun emme päässeet paikan päälle kuin vasta puoli tuntia aikaisemmin... Onneksi kaikki pystyivät kuitenkin vaihtamaan vaatteet/laittautumaan jo kotona/koulussa/mistä sitten tulivatkaan. ^^ Mutta hienosti meni esitykset! Lava ja valot ja savu (!) oli tosi hienot! Tosin spiikkaajamme ei ollut ihan perillä kaikesta kun kertoi seuraavaksi lavalle tulevan FinnPARAnoidsin tanssimaan papparaaraa. lol x)

Osa oppilaista oli ehkä hiukan huolissaankin kun yleisöstä osa oli kuulemma nauranut kesken esityksen - herranjestas sehän on pointti! Varsinkin kun esitysten oli tarkoitus olla hauskoja ja viihdyttäviä, nyt ei ollut kyseessä mikään überviileä technoshow. x) Eli hyvä vaan jos nauroivat!

Myöhemmin samalle lavalle poksahti vielä 3 jäsentä Uniklubista, ja taisi pari circleläistäkin kirmata nimmareita hakemaan, kun kerran samassa pukuhuoneessakin oltiin ja kaikkea. Ehanaa ehanaa. x)

Anyways, videot eivät vielä ole saitilla asti kun serverin vaihto on edelleen vaiheessa, mutta Veohistammehan niitä voi katsella. ^^

Team Pätkät @ VIMMA Special Performance

Tytöillä oli siis biiseinä Sky High sekä Telephone. ^^ Esitysten pituus oli rajattu järjestäjien puolesta.

Team Pitkät @ VIMMA Special Performance feat. Sefie

lol feat. Sefie. x) Anyways, meillä oli sitten Domino ja Super Guts! Ihailkaa eeppistä taistelukohtausta. XD

Tämä tältä erää, pian tulee Traconista raporttia~


Sefie

No comments:

Post a Comment