Monday, May 26, 2008

Tsubasa-kun! Parapara!

Taas näitä täysin asiattomia ihkutusentryjä, muttakun! Kiira samperi oli pimittänyt minulta ties kuin pitkän aikaa Japanista ostamaansa Champagne Call II-DVD:tä, jonka vihdoin sain puristettua viikonloppuna hänestä irti. Videon kesto oli puolitoista tuntia, mutta minulla meni loppuun pääsemiseen lähemmäs kolme tuntia. XD





Mm, samppanjaa... (Tsubasa-kun!)

Mutta kun siellä oli tuttuja hosteja!! (Pitäisikö minun olla huolissani kun sanon että siellä oli tuttuja hosteja? XD) Mm. yksi suosikeistani HAL Confortosta oli DVD:llä (ja hän näyttää ilman photoshoppiakin tosi söpöltä ), samaten suosikkipuljustani AIRista esimerkiksi Ichijyou Ran joka (näyttää hirveältä blondina) itseasiassa voitti kolmannen Host Grand Prixin! Oho! Hyvä Ran! Aivan ykkösfeivörit hostiani tuolla DVD:llä ei ollut, koska Streamia ei oltu mainittu ollenkaan...

Takaisin asiaan! Eli DVD:tä katsellessani pahin stoppi tuli ehdottomasti Oozora Tsubasan tanssiessa Mega NRG Manin I Can Be Your Deejayn, ja vaikka se ei välttämättä teknisesti ihan nappiin mennytkään (introssa kuuluu mm. pysähtyä aina välillä...) niin oli se silti aika hienoa. x) Katsokaa vaikka! x)





Jos pysyin vielä jotenkin tajuissani sabin "aaaiaaiaaiaaai" kohdassa (missä koukataan alas) niin "dance with me baby" oli niinku viimenen naula arkkuun. x) Niiiiiin tyyylikääääääääääääääs, niiiiiiin söööööpööööööö~~~~~~!!!!! Tsubasaaaaaaa~~~~~ (tykkään btw enemmän sinisillä piilareilla :3)

Ja ellette vielä tienneet niin esim. Ryuichi ja Shota olivat tuomaroimassa DVD:lle pääseviä paraavia hosteja...

Joo, tiedän! Tykkään hosteista! Ja samppanjasta! x)

Asiallisempaakin entryä tulossa, esim. Kirsikankukkacon II:sta, viime lauantain sekoiluista pölyisellä Kouvolan preerialla sekä uusista jäsenistä... Stay tuned!


Sefie

No comments:

Post a Comment