Tuesday, August 25, 2009

Kesä, sen jännät koukerot ja paluu arkeen.

Heipä hei!

Helsinki Circle palasi tänään kesätauoltansa ja poikkeuksellisesi aloitimme/jatkoimme Koskelassa~
Me tosiaan "menetimme" tutun ja kodikkaan paikkamme Pasilassa, mutta saimme sen sijaan uuden ja jännän paikan Arabiasta, jonne siirrymme kylläkin vasta syyskuun toisella viikolla (siihen asti olemme siis Koskelassa).
Uusia kasvojakin näkyi :3 Ja toivottavasti niitä tulee vielä lisää.
Eli nyt kaikki halukkaat rohkeasti kokeilemaan!

Mitäs kaikkea muuta tässä on ehtinyt olla kesän aikana...
Meillä oli (ennen Animeconia) mm. circlen kevätjuhlat, joissa oli hienoa rästikisaa, hyvää naposteltavaa ja tietenkin sitä itseään, eli paraparaa.

Kesällä circle ei tosiaan ollut ns. käynnissä, mutta sen sijaan onnistuimme pitämään kaksi kesätuntia, joille sai vapaasti tulla kaikki. Ja oli äärettömän ihanaa nähdä ihmisiä niillä tunneilla

Ja ah niin! Melkeinpä unohdin Hanamin! Ennen kuin Helsinki circle (tai edes Turku circle) oli siirtnyt kesätauolle vietettiin Hanamia.
Hanami tosiaan pidettiin 10.5. Roihuvuoren Kirsikkapuistossa, missä me (eli Team Helsinki) jaettiin Geishoja, esiinnyttiin mielettömän upean spessun kanssa ja pidettiin circlen kesken piknikkiä <3 Kiitos tuhannesti niille oppilaille, jotka olivat nähneet vaivaa tuodessaan mukanaan muillekin ruokaa (te tiedätte keitä olette) ;D
Oli muuten allekirjoittaneen ensimmäinen kerta yukatassa ja oli hauska todeta, että siinä kapistuksessa liikkuminen todella on yllättävän rajoitettua x)

Mutta apua, nyt alkaa olemaan kamalan pitkä tämä entry, joten minä poistun taka-alalle ja jätän tämän... tänne o7


Stina

No comments:

Post a Comment