Thursday, April 10, 2008

Europrincess~

Iltaa lapsukaiset~

Onpa hämmentävää ruveta ajattelemaan kesän circlepuuhasteluja, kun niitäkin pitäisi varmaan olla. D: Eikös just äsken ollut vielä... öö... talvi, vaikka sitä ei ehkä talveksi voikaan kutsua meidän standardeilla. Mutta kyllä, edes kesä ei nujerra circletoimintaa, ja ainakin Turussa ja Helsingissä voi hyvässä (tai huonossa) lykyssä törmätä ulkoilmassa hihhuloiviin paraparaajiin keskellä kesää ja auringonpaistetta. D:

Maria ja Kiira kävivät joo jossain Jaappanissa, saanemme varmasti hehkeitä (ja hapokkaita) raportteja ja kuvia lisääkin, epäilemättä... Hyvä että selvisivät kuitenkin ehjin nahoin (ja kuulemma ilman poliisin kuljetusta) takaisin kotiin. x) Turkucircleläiset saivatkin jo jotain vilausta matkakuvista, kun Special Guest Star Maria käväisi viime lauantaina Turuus pyörähtämässä ja opetti samalla hämmentyneille lapsukaisilleni Once Upon A Timen! (Ja on muuten niin herkkä ja riipivä kappale ettei mitään rajaa!! )



Muttamutta, etiäppäin vaan. Tänä sunnuntaina Annantalolla jytää taas, kun FinnPARAnoids (feat. Helsinki Circle) visiteeraa Japani-päivässä. (Öö sijamuoto.) Olen kuullut että helsinkiläisillä lapsukaisilla on jotain ORANSSIA (eli siis hapokasta) esiintymistä, ja tietysti minä ja Maria esiinnymme kans. Ja jos ihmiset vielä tästä tokenevat niin opetamme myös jotain pientä ja kivaa. (Ja hapokasta.)

4.5. alkaakin sitten meidän osalta kesä ja autotapahtumat. ;D Tuolloin nimittäin FinnPARAnoidsin wanhukset suuntaavat keulan kohti Alastaron moottorirataa esiintymään taas kuminkäryn ja viileiden naisten sekä vähäpukeisten autojen seassa. Eikun hetkonen. x) Mietin tuossa paraparatessa että mitä me voidaan käyttää hyväksemme näissä autotapahtumia; millä tapaa me erotutaan muista artisteista (um... Sehvi... parapara...?) ja näin poispäin. Loppujen lopuksi tulin siihen tulokseen että muut artistit ovat kuin kaljaa ja me ollaan siideriä. Yes. Tämä oli se paras vertauskuva mihin päädyin. x)



Eikä tämä lopu vielä tähän! Koska toukokuussa (joko 11. tai 18., eivät ole kait vielä päättäneet) järjestetään myös HANAMI-juhla, eli tulejakatsokukkiabileet, jossa myös me olemme, krhm, "sattuman" kautta mukana. Saatiin meille tapahtumaa varten tosi magee sponssi, eli vaatteemme kyseiseen tapahtumaan sponsoroi Cloetta Fazer . Iso käsi heille siitä!

Hanami-juhlan esitys alkaa olla melko kuosissaan, ja voin sanoa että siitä tulee taas melko... no, hapokas on ehkä väärä sana, pirteä olisi ehkä parempi, mutta toisaalta... hmm... No jokatapauksessa, toivon että kyseinen esitys tulee miellyttämään myös Suurta Yleisöä.

Nyt, paraparaamaan ->


PS.

Tiesittekö, rakkaat fanini, että Minun Nuoruudessani™ minua sanottiin Europrincessiksi, kauan ennen kuin tiesin mitään himeistä tai eurobeatista? x) (Tämä ehkä johtui siitä että olin yksi harvoista ((ellen peräti ainoa)) eurooppalainen niissä osin internetsiä siihen aikaan...)



Sefie

No comments:

Post a Comment