Friday, March 28, 2008

Harajukut babet osa 3

On taas vahan venahtanyt tama raportoiminen, mutta mita pienista. x) Oltiin siis viime sunnuntaina yhdessa 90-parapara tapahtumassa Tokion laitamilla Warabissa. Onneksi emme olleet selvittaneet B-1 Dynamiten sijaintia ennen tanne lahtemista, koska muuten Masaki ei olisi ikina auttanut meita etsimaan tapahtumia ja emme olisi ikina tormanneet tuonne. Big yeah!

Seikkailimme ensin aamulla Harajukuun kigurumeissamme ja se paikka oli kylla vahan pettymys. Ei friikkeja. x) Mutta me saatiin paljon purikuria ja paadyttiin monen kuviin lol. Olimme olleet ovelia ja ankeneet bilekamamme Uenon aseman matkatavarasailytykseen ja nappasimme ne sielta matkanvarrella. Paadyimme ystavallisen pariskunnan avustuksella oikealle laiturille ja oikeaan junaan. Warabin asemalla vaihdettiin vaatteet ja kengat (high heels babe), angettiin kigurumit ja lenkkarit sailytykseen ja kipitettiin suoraan (kerrankin) Disco Japanille, josta eurobeat kuului kadulle asti. Kello oli siis kaksi sunnuntaipaivana. x)

Parapara-paikat tuntuvat olevan jossain kunnon kellareissa. x) No, paadyttiin Disco Japaniin ja seisoskeltiin hetki katsomassa ihmisia. Tilaisuuden jarjestaja Yuriko tuli toivottamaan meidat tervetulleiksi ja kysymaan, etta mista me paikan tiesimme.

Ja kylla meidan osaamilla biiseilla parjaa ainakin tuolla. x) Tosin kirosin suuresti sita, ettei olla opeteltu PPP1:sta kokonaan. Mutta tuttuja biiseja tuli vaikka milla mitalla. x) Night of fire, Bandido, velfarre 2000, yesterday, try me, Face off, Hypercondriac, telephone, cuerpo, 100%, Ban ban, mickey mouse march (gaaha), eye of the tiger, play with numbers, number one, eurobeat jne. Ja onneksi me ollaan hyvia matkimaan. Ja ne tanssivat fire stepia! Aivan pirun coolin nakoista!

Yuriko tuli loppuvaiheessa kyselemaan lisaa ja vaihdettiin yhteystietoja. Illan paatteeksi tapasimme kuulemma Japanin kuuluisimman tanssijan Sakatan (Sakana lol) ja saimme heilta heidan kaksi technoDVD:taan. Yuriko myos pyysi meidat syomaan, johon suostuimme mielellamme.

Ajelimme Yurikon, Sakata-Sakanan ja Yurikon eurobeat-miehen kanssa Dennysille, jossa seuraamme liittyi kaksi pukumiesta, joista toisen nimi oli AJ. x) Noiden kaveri tuottaa LoveParoja jee. Heitettiin laadukasta eurobeat-lappaa, joka ylitti kielimuurin (ikeikebukuro), kun vaan Yuriko puhui englantia.

Yuriko oli myos luvannut, etta he ajavat meidat ruoan jalkeen hostellillemme Asakusaan. No, paadyttiin sitten kiertamaan autolla oista Tokiota (Rainbow bridge AAAAAH! Maailmapyora!!!), laulamaan eurobeatbiiseja ja tanssimaan autossa. Helmimpia hetkia koko matkasta. Kaytiin Odaiban oiset nahtavyydet lapi ja kierrettiin Disneylandin ympari. Sakata vaan nukkui. xD

LOL nailla on karaokessa eurobeat biiseja! Boom boom fire oli hyva laulaa. xD

No comments:

Post a Comment