Wednesday, March 19, 2008

Kauhukaksikko Japanissa osa 1

Heijaa vaan teille kaikille siella kotisuomessa! Koska viimeeksi, kun mina lahdin matkoille, Sefie sekosi ja kirjoitti blogin tayteen, ajateltiin estaa tallainen kayttaytyminen ja kirjoittaa itse tanne matkankin aikana, tosin lahinna matkan paraparaan liittyvista aspekteista. Jeij.

Paastiin perille maanantaina ja ollaan yovytty Khaosan Hostel Smilessa. Kiva ja halpa paikka, suositellaan, vaikka huoneet ovatkin meidan matkalaukuillemme liian pienet. x) Mutta vain meidan matkalaukuillemme.

Shibuyassa on jo tietenkin ehditty pyorahtamaan. Kierrettiin koko gyaru-vaatteiden paratiisi Shibuya 109 ja jopa mina ihastuin joihinkin vaatteisiin. (viela JSG:n, how weird is that) Kaytiin myos raidaamassa HMV, jonka parapara-hyllyjen luona sitten istuttiin ja ihmeteltiin varmaan puoli tuntia. Kasa oli ensin melkoinen, mutta kylla se siita sitten pieneni. Mukaan lahtivat loppujen lopuksi We love techpara 4 ja 6, Lovepara 1 ja 3, Champagne Call II (tasta varmasti tulette kuulemaan lisaa... xD), Natsumomogatari, Best of Gazen ja Starfiren oma DVD. WIIIII! Joo, Kunhan saadaan jossain kohtaa vallattua hostellin telkkari, niin kylla lahtee. x)

Kiira tuossa vieressa etsii meille parapara klubia. Yksi on jo loytynyt, mutta se on ainakin netin mukaan tiukasti 20+. Katsoo nyt, miten kay. Sinne olisi ihan kiva paasta, tai siis PAKKO paasta.

Joo. Nyt aamiaiselle ja keisarilliselle palatsille.

No comments:

Post a Comment