Sunday, March 23, 2008

Manipara turkulaisittain

Iltaa lapsukaiset. Ja hyvää päästäistä jos joku sellaista muistaa viettää muutenkin kuin popsimalla suklaamunia ja mämmiä. Meillä koulussa on päästäiseen valmistauduttu jo parin viikon ajan erilaisin rahkaleivonnaisin, makein limpuin ja (minun suosikkini) vihreällä täytteellä varustetuin viinerein! Kiivihillo on jotain niin hämmentävää ettei ole tosikaan - varsinkin kun se näyttää, no, ihan kiivin sisukselta.

Mutta tämä ei ollut päivän (tai illan) aihe. Vaan, tänään kokeilin circleläisillä pientä leikkiä nimeltä ryhmämanipara! lol! Päähäni poksahti Visio™ pari päivää sitten ja tänään toteutin sen, hahaa. Eli jaoin circleläiset neljään ryhmään ja annoin joka ryhmälle 15 minuuttia aikaa koreografioida yksi osa (intro, a-melo, b-melo, sabi) ennaltakuulemattomaan biisiin. Olen kerran aiemminkin kokeillut maniac paraparaa circleläisillä, mutta silloin laitoin jokaisen yksin koreografioimaan koko biisin, joka oli ehkä hiukan liian tuskaista. x)

Valitsin kappaleeksi SEB181:ltä King & Queenin Dance-kappaleen koska en ainakaan ihan heti muista että siihen koreografia missään olisi. Plus että se on hilpeä ja kiva biisi, eikä mitenkään liian vakava, mutta kuitenkin taattua KinKui-laatua. Oppilaat tiesivät jotakin karmeaa olevan tulossa kun järjestin heidät pituusjärjestykseen, lol! Tosin valitsin ryhmät täysin järjestyksestä piittaamatta, bwhaha.

Omasta mielestäni oli ihan järjettömän kiva katsoa oppilaita paniikissa (XD) kehittelemässä omassa ryhmässään parapara-kuvioita omaan osaansa. Oppilaillakin näytti kyllä olevan hauskaa paikka paikoin, vaikka välillä turvauduttiin kynään ja paperiin. Noei, myönsivät jälkeenpäin itsekin että oli hauska kokemus! Mielestäni tosi ihanaa oli kanssa se, että yksikään ryhmä ei sortunut käyttämään vain yhtä liikettä osaansa (esimerkiksi a-melo olisi voinut olla pelkkää taputusta tai b-melo pelkkää aaltoa...) vaan joka osa oli monipuolinen ja kuvaava.

Lopuksi joka ryhmä esitti oman osansa ja sitten kaikki pääsivät kokeilemaan tätä uutta, viidessätoista minuutissa tehtyä, taatusti suomalaista paraparaa! Täytyy sanoa että ammattimaisen näköinen siitä kyllä tuli. Hyvä turkulaiset!

Olen kuullut huhua että Helsingissä "keskitytään vaan paraparaamiseen" ja unohdetaan kaikki muut hömpötykset kuten loppuvenyttely tai DVD:iden katseleminen (paitsi special-illoissa) tai opettajien satunnaisten päähänpistojen toteuttaminen. Tai ehkä Kiira ja Maria eivät ole edes yhdessä niin kahjoja kuin minä! Bwhahahaha!! (Kohta kaikki turkulaiset circleläiset pakenee Helsingin tunneille... ; _ ; )

Lisäksi vielä täytyy kirjoittaa tänne kaikki sellainen kommentointi We Love Techpara VI CD-DVD:stä jota en voi varsinaiseen arvosteluun ainakaan tässä muodossa sisällyttää sisällöttömyytensä vuoksi. x)

Meneekö sanat oikeasti "hello, this is me, princess faiiryyyyy" lmaoooo!
Also "Global warming! Burning up! What the fuck!" lolololol
Mr. Fang omfgholymarymotherofgodjesuschristsuperstarpyhäsylvi! D:
Hiustyyleissä (ja vaatteissa) yhdistyy hienosti/huonosti 70-luku ja b-gyaru, lolololol
Shotan nahkarotsi lmaooo
F.A.Y. on edelleen turha biisi, riippumatta siitä onko siihen koreografia vai ei.
Jos kuulen Cuerpon vielä kerran niin joltain lähtee pää!!! ARGH!!!
Fujikon flipit oli aika lol. XD
Chiakin hassut hatut osa #???.
Zorro. Ei. Taas. -_-;
Jewelryn ryhti, wtf.
Fairy Medley fail. Pantsut hot.

PS. Tänään (23.3.) on ex-HYPER TECHNO waros Ryuichin synttärit!



Sefie

No comments:

Post a Comment