Tuesday, July 22, 2008

FinnPARAnoids kilpailemaan Minneapolikseen~

Tähän aikaan tasan viikon päästä kolme henkilöä ovat ihan paniikissa - onko kaikki varmasti pakattu, ei hemmetti se unohtui, kerkiäisiköhän vielä tuon tekemään?!

Kiira, Maria ja Sefie (of FinnPARAnoids) lähtevät nimittäin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävään parapara-kilpailuun Minneapolikseen, Minnesotaan, USA:han.

Ja vähänkö me ollaan kikseissämme siitä!!!1!11!!oneeleven

Siis oikeasti, me päästään edustamaan paitsi FinnPARAnoidsia ja Suomea, myös Pohjoismaita ja ellen väärin ole ymmärtänyt, myös Eurooppaa! D: (Ainakaan en ole kuullut että joku muu eurooppalainen tiimi menisi sinne kans kisaamaan... voin olla väärässä. D: ) Sitä suuremmalla syyllä meillä on aika paineet koska täytyyhän meidän toki voittaa joku palkinto kun sinne asti lähdetään. x) Olemme jo miettineet valmiiksi että jos ei ykkössijaa eikä Parhaat Esiintymisasut-palkintoa tipu niin menemme hiukan kovistelemaan tuomareita ja avot, oikeus tapahtuu. XD

Noei, vaikka ei mitään palkintoa pokattaisikaan niin tuleehan tuo olemaan valtavan mielenkiintoinen kokemus kaikin puolin! Pääsemme paraamaan jenkkiparaajien kanssa (ja vastaan >;D) ja muutenkin näkemään Minneapolista. Kuulemma tapahtumaan tulee myös Japanista asti vieraita, eikä sitä koskaan tiedä jos heidät saisi vakuutettua että paraparaa pitää tuoda enemmän Eurooppaan ja silleen... x)

Kaikille suomalaisille kannustajillemme (....lolol, kaikille kahdelle!) tarjoamme mahdollisuuden nähdä tämä huikean intensiivinen kisaesityksemme jo tänä viikonloppuna Animeconin iltabileissä! Siellä nähdään myös muita parapara-esityksiä, kuten esimerkiksi FinnPARAnoidsien tuoreimpien jäsenien debyyttiesitys!

Mutta tämä koko Minneapoliksen reissu ei olisi voinut olla mahdollista ilman Tokyo.fi:n tukea. Siksi lyömme kaikki otsat tatamiin ja sanomme yhteisääneen "kiitos paljon~!". Olemme ylpeitä saadessamme astella tapahtumaan Tokyo.fi:n ja Blipon sponsoroimissa tiimiverkkareissa ja häikäistä kaikki parapara-skillseillämme!

Aaaah, haluaisin höpistä kauheasti tästä reissusta mutta se jääköön matkaraporttien muotoon! Viikon päästä lähdetään!! D: Toivottakaa meille onnea!!


Sefie

No comments:

Post a Comment