Wednesday, May 6, 2009

Annantalon Japanipäivä

Heipä hei lapsoset!

Tänä vuonna Japanipäivää vietettiin 26.4. ja talo oli tuttuun tapaan täynnä kaikkea ihmeellistä Japaniaan liittyvää x) Senhän takia mekin (tai tarkemmin, Team Helsinki (miinus Kiira :<) oppilaineen) siellä olimme!

Päästimme tosiaan oppilaat karsinoistaan ja näyttämään taitonsa yleisölle. Toisin sanoen Annantalolla saatiin nauttia kyseisenä päivänä kolmesta! parapara-esityksestä

Ensimmäisenä Helsinki Circlen Parapara-Koulu näyttivät miten (ah-aina-niin-söpö x)) Gimme Gimme menee :3
Seuraavana oli vuorossa Helsinki Circlen Parapara-Opiston special performance, johon sisältyi techparaa ja *gasp!* traparaa :O Kyllä! Lapsoset tanssivat Baila Bailan ja Everytimen tahtiin~
Viimeisenä (muttei vähäisimpänä?) olikin sitten Helsinki Circlen Parapara-Akatemia (jota myös squareksi kutsutaan) rokkaavalla teemalla Rockin' Hardcoren ja Rockin' Loven pauhatessa me (kyllä, allekirjoittanut oli tietysti esityksessä mukana) näytimme yleisölle, että osaamme liikkua ja paraparata saman aikaisesti! x)
Kaiken kaikkiaan jokainen ryhmä veti esityksensä erittäin hienosti läpi

Esityksien jälkeen me opetimme kaikille halukkaille Dominon Para Girlin, joka tuntui menevän erittäin hienosti ensikertalaisillakin!
Mie kyllä vieläkin kammoan sitä kipaletta jollain tasolla... x)

Toivottavasti taas ensi vuonna kaikki halukkaat pääsevät paraparaamaan, niin esityksien kuin opetuksenkin merkeissä, samaiseen tapahtumaan!

Stina

No comments:

Post a Comment