Thursday, May 28, 2009

Yhteiset kevätjuhlat at Turku, 16.5.

Niin kuin Maria jo sanoi, niin meillä oli tosiaan kivat kevätjuhlakekkerit täällä aurinkoisessa Turussa 16.5. Paikalle saapui mukavasti turkulaisia, sekä kiva määrä myös epäturkulaisia (vissiin jostai pienestä kylästä nimeltä Helsinki, never heard x]). Muualta saapuvia oli kielimuuria helpottamassa välttämättömien lausahduksien suomi-turku –sanasto (kiitos tästä Sefielle x]).

Koska epäturkulaiset toivat mukanaan kevyitä ruokia (sipsejä, karkkia, karjalanpiirakoita ym. hyvää mussutettavaa) joten turkulaisten hartioille jäi siis juomapuoli, jota tulikin sitten aivan tarpeeksi, jätimme laskemisen sikseen jossain 30 litran paikkeilla x]. Mutta ei se mitään, sillä aurinko paistoi niin ihanan paljon ja kuumasti, että kyllä sitä ulkona paratessa tarvittiinkin.

Kaunis (kuin kukka) Sefie oli miksannut Helsingin ja Turun circlejen kappaleet noin puolen tunnin mittaisiksi kiekoiksi, joita kaikki sitten innoissaan tanssivat ulkona asfalttitasanteella samalla, kun aurinko porotti niskaan/silmiin. Ainaisen paraamisen kyllästyttämille kevätjuhlijoille oli järjestetty muutakin ohjelmaa, nimittäin leikkejä! :’D Leikkimieliset juhlijat kokeilivat kahta leikkiä: yksi piilo, jossa yksi henkilö menee piiloon ja muut etsivät ja löytäessään tunkeutuvat samaan piiloon, kunnes on enää yksi etsijä jäljellä, ja robottileikki I, jossa ollaan hieman yksinkertaisia silmät kiinni kulkevia robotteja ja niiden ohjaajia, joilla oli täysi työ robottien kääntelemisessä ja törmäysten estämisessä. Nämä leikit osoittautuivat menestyksiksi kaikessa nurinkurisuudessaan.

Leikkien jälkeen jatkettiin jälleen paraamista, jonka jälkeen paraparattiin vielä hieman lisää, kun kerran puhtia löytyi. Seuraava ohjelma paraparaamisen jälkeen oli videoiden katselua, ei siis kylläkään mitään virallisia julkaisuja, vaan vanhoja Turku-circlen videoita (Tora tora tora, Gotcha!, Night of Fire) ja valokuvia yms. Lopulta Helsingin asukit alkoivat tekemään lähtöä, koska jotkut heistä halusivat päästä ajoissa kotiin, jotta näkisivät Euroviisujen finaalit (Hyvä Norja! xD). Helsinkiläisten lähdettyä turkulaiset jäivät vielä katsomaan dokumenttia Banana Man Himuran viikosta Chara-Sen-gyarusaan kanssa xD. Tämän jälkeen klo 20 loppuivat pippalot ja kaikille halukkaille tyrkättiin juomia mukaan, koska jostain kumman syystä se kaikki 30+ litraa ei ehtinyt kulua.

Mutta kaiken kaikkiaan oli kaikilla varmasti hirveän mukavaa, ainakin minulla oli ja toivottavasti seuraavista yhteisistä kekkereistä tulee yhtä mukavat. ^^


Iiris

No comments:

Post a Comment