Wednesday, April 18, 2007

8 OMG

Olipa kerran 15.4. Annantalon Japanipäivä, jossa FinnPARAnoids oli vajaamiehityksellä (eli Kiira uupui) kertomassa paraparasta, tanssimassa teemabiisinsä Everybody Dancen ja opettamassa Stop your self controlin. Päivä oli kiva ja esitys meni hyvin. FinnPARAnoids oli tyytyväinen ja meni pohtimaan kokomiehityksellä seuraavia esiintymisvaatteitaan.

Tiistaina Kiira ja Maria epäilivät, että Helsingin Paraparacircletunnille saattaisi tulla yleisöryntäys. Aluksi oppilaita oli jopa tavallista vähemmän, mutta tunnin loppuun mennessä uusien oppilaiden määrä oli kasvanut kahdeksaan ja oppilaita oli yhteensä 18, vaikka osa nk. vakiokävijöistä uupuikin.

Siis GOSH! Me osasimme kyllä odottaa uusia, mutta 8! Ihmisiä kiinnostaa parapara! Jeij! Tilapuute on kyllä nyt, mutta sitten vaan toivotaan, että kaikkina tiistaina on hyvä ilma, niinkuin viime syksynä keskiviikkoisin. Kahdeksan! En pysty vaan ymmärtämään sitä. x) Laskettiin Kiiran kanssa, että meitä on yhteensä 24, jos kaikki vakiokävijät ovat ensi kerralla ja kaikki uudet jatkavat. 1/4 sadasta. x)

Mentiin sitten tunnin jälkeen Kiiran kanssa tanssimaan meidän parapara-puistoon, joka ei ollut homeessa niin kuin koko viime kesän. Oli kivaa, kun sai tanssia miten huvitti. Ei tarvinnut tehdä oikein, minulla ei ole pitkään aikaan ollut aikaa vaan tanssia, eikä treenata. ^^ Mistä puheenollen, nyt uusia biisejä.

No comments:

Post a Comment