Wednesday, October 8, 2008

We Are Dancing Across This Crazy World

Jeejee, Lontoossa tuli käytyä viime viikonloppuna.

Lähdettiin perjantaina suht aikaisin, ja Lontooseen saavuttuamme tavattiin Max (Katch) joka vei meidät tapaamaan ruotsalaisia paraparaajia japanilaisen ruoan merkeissä. Maria ja Annika katosivat päivällisen jälkeen musikaalia katsomaan, ja loput meistä lähti Trocaderoon parakonetta katsomaan.





Sen jälkeen muut lähtivät vahingoittamaan maksaansa ja minä lähdin takaisin hostellille nukkumaan. x)

Lauantaina päädyin Harrodsille, (josta suurin osa kuvistanikin on ) joka oli niiiiiin ihana. Harmi ettei ollut oikeasti rahaa mukana niin ei oikein voinut shopata mitään. Kokoonnuimme muiden FinnPARAnoidien kanssa myöhäiselle lounaalle, jonka jälkeen kävimme vielä Hard Rock Storessa kuuntelemassa kierrosta, ja sitten lähdimmekin takaisin hostellille vaihtamaan vaatteita illan Roppongi Streetiä varten.




Roppongi Street oli ihan jees, vaikka illan isännät yrittikin aina välillä säätää musaa kipurajan tuolle puolen. x) Parin esityksen jälkeen päätimme pistää paremmaksi ja vedimme teemabiisimme. XD Ei voi mitään, kun on niin hyvä niin on vaan niin hyvä. x) Puolenyön paikkeilla bileet loppus ja suurin osa lähti vielä Maxin varaamaan hotellihuoneeseen jatkoille, mutta minä ja Annika lähdettiin takaisin hostellille, nukkumaaan.

Sunnuntaina käytiin vielä ihastelemassa kauppoja, ja sitten tulikin aika lähteä takaisin Suomeen~.

Viikonlopun kaksi suurta opetusta:
- Inocchi pääsi T-RREXiin vaan ulkonäkönsä takia, ei sillä mitään skillsejä ole.
- Japanilainen ja korealainen meni Kiinaan kännäämään ja tuloksena oli Miyavi.

Ottakaa nyt tuostakin sitten selvää. x) Muut saa kirjoitella syvempiä raportteja!


Sefie

No comments:

Post a Comment