Monday, October 13, 2008

X-treme Car Show 2008: Stinan raportti

Muotoillaan tämä sitten eri tavalla kuin Annika x)

Viikon 40 viikonloppuna (now that sounded stupid…) pidettiin Helsingin Jäähallilla X-treme Car Show, josta minun oli määrä kirjoittaa! Tydyy!
Ja sinnehän myö tosiaan mentiin esiintymään ja edustamaan kuuden hengen voimalla. Anteeksi, seitsemän. Meidän oma ihana Sohvimme oli mukana pitämässä päänsä kylmänä kun muut panikoivat x)
Pakko myöntää, että itsehän jännitin aivan kamalasti sillä kyseiset automessut olivat ensimmäinen autotapahtuma, jossa esiinnyin. (Jo pelkkä ajatuskin sai tärisemään innosta ja jännityksestä, joten arvatkaa vain kuin keskittynyt olin perjantain kenraaleissa xD)

Ensimmäisen esiintymispäivän, eli lauantain, ensimmäinen esitys meni totutellessa lavaan ja vaatteisiin. Esitys alkoi yhdentoista aikoihin ja oli ohi noin 10 minuutissa ja 30 sekunnissa, mikä tietysti tuntui lavalla paljon lyhyemmältä ajalta, sillä kokonaisuudessa olin lavalla ehkä 6 minuuttia ja 40 sekuntia. Syytetään myös adrenaliinia.
Voi kuinka mieleni tekisi kertoa, että mitä kaikkea sitä mokasikaan vaatteiden vaihdossa ja tanssissa. Mutta kun minähän en mokaa ;P
Esitys lyhyesti minun osaltani: lavalle, vaatteet vaihtoon, lavalle, vaatteet vaihtoon, lavalle, vaatteet vaihtoon jne. Yksinkertaista? Ehkäpä ei. Hauskaa? Todellakin. Viihdyttävää? Khyl maar.
Kyllä siellä lavan takana on ihan toinen elämä :’D Olin Inocchin kanssa suihkussa.
Esitysten välillä kiertelimme jäähallia ja ihastelimme autoja. Räpsimme kuvia (vai pitäisikö sanoa ’meistä räpsittiin kuvia?’), pidimme yllä sosiaalista imagoa ja söimme terveellisesti kuten jokaisen kunnon esiintyjän on hyvä tehdä.
Lauantain toinen esitys tuntui sujuvan ensimmäistä esitystä paljon paremmin ja kun molemmat esitykset olivat saatu pois alta suuntasimme terveellisen ravintolan kautta kotiin lepäämään.
Toisaalta meidän tuoreiden jäsenten lepääminen jäi hieman vähälle kun keksimme vääntää Kiiralle kortin…

Joka tapauksessa! Heräsimme sunnuntai aamuna oikein pirteinä kuin peipposet ja suuntasimme nokkamme jäähallille. Meikit naamaan, vaatteet päälle ja menoksi.
En vieläkään tiedä että johtuiko se pienistä yöunista vaiko siitä, että olin jo kokenut saman edellisenä päivänä, mutta sunnuntain ensimmäinen esitys meni omalta kohdaltani kaikkein parhaiten. Tai sitten se viimeinen esitys… en osaa oikein päättää x) Kuitenkin rohkenen sanoa, että sunnuntain molemmat esitykset menivät ainakin kaksi kertaa paremmin kuin lauantain.
Vaatteiden vaihto meni kuin vettä vaan ja lavalla oleminenkin tuntui helpommalta kuin aiemmin.
Ja sunnuntain ensimmäinen esitys toi meille jopa kunnon aplodit! 8D Siitä tuli oikein mukava tunne.
Taasen kerran esitysten välillä kiertelimme hallia toistaen edellisen päivän rutiineja uusin maustein.
Viimeinen esitys olikin sitten sunnuntaina noin 20 vailla kolme ja siitä suoriuduttua suuntasimme pukuhuoneeseen pakkaamaan tavaroita ja siivoamaan jälkiämme.

Pää lyö vieläkin aika tyhjää tapahtuman takia, mutta sitä täyttäen ja odottaen innolla Tsukiconia, jossa päästään taas todistamaan taitojamme, sanon että bai bai ja näkemisiin.


Stina

No comments:

Post a Comment