Sunday, October 12, 2008

X-treme Car Show 2008: Annikan raportti

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna oli siis X-treme Car Show 2008-tapahtuma, jossa myös meillä FinnPARAnoideilla oli tilaisuus käydä esiintymässä. Meille uusille jäsenille tapahtuma oli kokemuksena uusi ja jännittävä, mutta mielettömän kivaa oli ja todellakin kaiken valmistautumisen arvoista. Minulle valmistautumiseen kuului esimerkiksi korkokenkien pitämistä sisäkenkinä ennen tapahtumaa, jotta jalat ehtisivät vähän tottua ajatukseen, että korkokengillähän käveltäisiin koko viikonloppu. Ja täytyy myöntää, että kyllä se jonkin verran auttoi.

Meillä oli 2 esitystä sekä lauantaina että sunnuntaina, yhteensä siis 4 esitystä. Esityksessämme kuviot, ihmiset ja vaatteet vaihtuivat tiuhaa tahtia, joten pieniä mokiakin luonnollisesti eksyi joukkoon välillä, mutta kaikki esitykset vedettiin loppuun kunnialla ja hyvällä asenteella. Esitykset kuitenkin kokonaisuutena sujuivat hyvin. Ja saatiin kyllä positiivista palautetta yleisöltä esitysten jälkeen, mikä oli myös mukavaa. Jokaista esitystä ennen jännitti vähän, mutta hyvällä tavalla. Minun ei myöskään tarvinnut pakottaa mitään tekohymyä kasvoille, vaan hymy tuli ihan luonnostaan.

Esitysten välillä sitten kuljettiin ympäri messualuetta, otettiin valokuvia meistä ja autoista ja meistä autojen vieressä, katsottiin muiden esiintyjien esityksiä ja seurusteltiin ihmisten kanssa. Muihin esiintyjiinhän kuuluivat ainakin Martina Aitolehti & Dazzling Ladies, DCX, Players ja Adam Tensta. Ja monia viihdyttäviä esityksiä nähtiinkin meidän hienon esityksemme lisäksi. Paikalla oli luonnollisesti myös monia erittäin tyylikkäitä autoja ja kyllä vain tämäkin tapahtuma taas lisäsi omaa kiinnostusta autoja kohtaan, oli ne vaan niin hienoja.

Oli siis erittäin hieno tapahtuma ja hauskaa oli. Olen todella onnellinen, että kaikki sujui hyvin ja tuskattomasti. Ja oli se mahtavaa päästä Helsingin Jäähalliin asti esiintymään. Harvat saavat tilaisuuden päästä niin isoille areenoille esiintymään.

Lisää automessuraporttia on varmasti vielä tulossa!


Annika

No comments:

Post a Comment