Saturday, October 11, 2008

Mythbusters!

Kaikkihan tiedämme miten niille Parapara Allstarsilaisille kävi jotka lopettivat paraparan PPA:n hajoamisen jälkeen - he rupsahtivat aivan totaalisesti. Tästä me alkuaikojen FinnPARAnoidit vedimme sen johtopäätöksen että parapara kaunistaa.

Nyt, hyvät naiset ja herrat, on aika esitellä pitkän tutkimustyön tulos ja todistaa tämä johtopäätös jäänkylmäksi faktaksi! Koe-eläimenä tässä vaativassa tutkimuksessa toimi kukas muu kuin

minä itse!

Allaolevasta kaaviosta voitte katsoa vasemmanpuolista kuviota, jossa koe-eläin on kuvattu sellaisena kuin hän paraparan alku-urallaan oli. Kuva on otettu noin about samana päivänä kuin koe-eläimen ensimmäinen parapara-video tuli kuvattua.

Oikeanpuolimmaisessa kuviossa näette koe-eläimen nykyisen tilan, neljän vuoden parapara-uran jälkeen. Muutos on eittämättä huomattava, ja näin ollen voidaan todeta että parapara kaunistaa.







Jotenkin olin myös halunnut tehdä tällaisen kaavion sen jälkeen kun eräs henkilö Animeconissa näki minut, katsoi uudemman kerran ja alkoi selittämään kuinka hän oli nähnyt ekan videoni ja olin ollut siinä niin erinäköinen kuin nykyään. x)

PS.
Tarkkailkaa blogiamme, tulossa reportaasia uusilta jäseniltä regarding X-treme Car Show 2008 sekä vastaus kysymykseen "mikä oli ensimmäinen tilaisuus missä FinnPARAnoids kukitettiin?"! Stay tuned!!


Sefie

No comments:

Post a Comment