Sunday, August 10, 2008

Livin' In America - Part III

oh hai! Sefie on nyt päässyt ensimmäistä kertaa elämässään kokemaan vähän jetlagia ja oho. On tullut nukuttua. x) Mutta ei hätää, nyt taas uusin voimin etiäppäin~! Ensin toki kerron mitä Minneapoliksen reissulla vielä ehti tapahtumaan ennen paluutamme Suomeen.



Marian kertomus päättyi Kokomo'sin jälkeisiin tunnelmiin, ja voin tosiaan sanoa että ne juustokakun palat oli isoja. Maria otti paljon videoraportaasia, ja siellä selviää myös mikä hemmetti on fight cheesecake with cheesecake, kunhan raportaasia saadaan joskus nettiin asti.

Minneapoliksen keskusta by night oli muuten tosi nättiä pilvenpiirtäjineen päivineen (Minneapoliksessa vähemmän asukkaita kuin Helsingissä mutta silti enemmän pilvenpiirtäjiä D: ) ja bongattiin parikin kertaa hevoskärryt retuuttamassa onnellisia turisteja ympäri keskustaa.

Sunnuntaina, eli viimeisenä con-päivänä, aamu valkeni hitaasti mutta varmasti. XD Oltiin kaikki melko väsy, ja kolmen päivän tälläytymisen jälkeen lähdettiin melko perussetillä edustamaan kisavoiton jälkeiseen maailmaan. x) Sunnuntaina ainoa Bulaklakin järjestämä ohjelma oli Iron Ganguro, joka oli erittäin, erittäin viihdyttävää. Tämä tulee varmasti myös Suomeenkin. XD Ilmeisesti conissa oli joku standardi että jos aikataulussa lukee että ohjelma alkaa 9:00, se tarkoittaa että ohjelma alkaa 9:30, ja ainoat ketkä tästä eivät tienneet olimme me. Sekä järjestäjät että ohjelman vieraat saapuivat hyvissä ajoin puoli tuntia myöhässä paikalle, kun me oltiin tikkana paikalla puoli tuntia ajoissa, ilmeisesti. x)





Emmepä kuitenkaan arvanneet, että meidät shanghaijattaisiin OSALLISTUMAAN Iron Ganguroon. Joten ei muuta kuin Team Finland vs. Team America, mutta tässä kisassa tuli kyllä takkiin. Vetoan siihen että vastapuolella oli ihonvärin puolesta luontaisia etuja meidän Mariaan nähden!!

Tapasin myös YuffieBunnyn, ja vaikka hänellä onkin ollut vähän kyseenalainen maine internetsissä, täytyi tietenkin änkeä kuvaan hänen kanssaan. Onhan sitä cosplayta tullut itsekin joskus vähän harrasteltua... XD








Varsinaisen ohjelman päätyttyä onnellisesti (tai ei XD) menimme porukalla syömään Subwaylle, ja Sehvi pääsi taas ähisemään yksittäispakatuista pilleistä. Siis, mitä tuhlausta!! Mutta anyways, sieltä porukka sitten hajosikin kun yksien lennot lähti ja toiset halusi keskustaan leikkimään ja vähänkö kestää halata niin iso porukka läpi. XD

Joko muistin mainita että annoimme American Dreamin Maggielle lahjaksi meidän DVD:n, ihan vaan potkujen takia jos ei muuten.

Derick (ParaParaFanatic), Bambi ja sitten se yksi pitkä häiskä (en muista nimeä XD) mukanamme lähdimme heipattelujen jälkeen kohti keskustaa, josta bongasimme vielä jonkun Derickin kaverin ja etsiydyimme GameWorks-nimiseen pelihalliin. Se oli tosi hieno, Suomessa kun ei sellaisia hirveästi ole. Paha vaan että se oli myös tosi pimeä, huonosti ilmastoitu ja epileptisiä kohtauksia aiheuttava, joten emme nauttineet siitä ihan niin täysin siemauksin kuin olisi voinut kuvitella. x) Minä ja Kiira kiljuttiin keuhkot pihalle jossain ihme zombieshooterissa, ajoimme kaikki kilpaa keskenämme ja tietysti pelasimme Dance Dance Revolutionia, paraparahuumorilla höystettynä. XD Keilaamista emme kerinneet kokeilla, sillä aikamme oli rajallinen ja naapurissa oli Hard Rock Café, josta Maria halusi itselleen matkamuiston. Jotenkin siinä samalla myös minä ja Kiira ostettiin sieltä t-paidat, joten nyt meillä kaikilla kolmella on ihan samanlaiset paidat, vähänx ihq!!1!! XD

Viimeistenkin yhdysvaltalaisten paraparaajien erottua joukostamme lähdimme etsimään ruokapaikkaa ja ottamaan taiteellisia turistikuvia Minneapoliksen keskustassa. Siellä meille paljasti itsensä myös eräs mies, joka oli vissiin suomalaisperäinen ja tuli meidän suomalaisuutta meiltä kysymään. Osasi kuulemma sanoa leipä ja sauna ja jotain sellaista suomeksi, hämmentävää. XD Kävimme syömässä kivassa ravintolassa, ja Sehvi alkoi docaamaan niinq!!!! Eli toisin sanoen, nautin ruuan kanssa lasillisen makeaa valkoviiniä. Kiira ja Maria eivät, koska nähähää olivat alaikäisiä. XD



Tuli maanantai, viimeinen kokonainen päivämme Minneapoliksessa. Eli mihin menimme? MALL OF AMERICAAN!!! XD Aamupäivä kierreltiin kaikki kolme kauppoja (Maria ei tosin jaksanut minun ja Kiiran kenkä/vaate/koru/meikkikauppoja, vaan lähti surffaamaan omia kauppojaan. (Emt, jotain kirjakauppoja tjsp? Jotain tylsää kummiskin XDD) Rendez-vousasimme (anteeksi XD) myöhemmin ja kävimme katsomassa Yön Ritarin eli uusimman pätmän-leffan. Olimme ennen iltapäiväneljää liikkeellä, jolloin leffalippu maksoi 5 taalaa. Tajuatteko! 5$!! 3,30 euroissa!! Tuolla hinnalla minutkin saisi leffateatteriin useammin kuin Suomen kirpeillä kymmenen euron lipuilla. :O Leffa oli ihan jees, mitä nyt naureskelimme bazookalle ja sky highille ja omg ei tekstityksiä!! x)

Leffan jälkeen Maria katsoi parhaaksi hermoilleen lähteä mahdollisimman kauas MALL OF AMERICAsta, kun taas minä ja Kiira jäätiin panikoimaan että meillä on enää 5 tuntia aikaa shopata, miten me keritään! Kuulemani mukaan Maria kävi keskustassa kuvaamassa jotain kirkkoja, katselemassa Missisippiä ja sai heti kimppuunsa jonkun australialaismiehen joka asui Britanniassa nykyään vai miten se meni. XD No, kaikilla oli kivaa, Maria kulttuuri-innoissaan ja minä ja Kiira MALL OF AMERICAssa shoppaamassa sydämiemme kyllyydestä.

Tiistain olimme suunnitelleet näin: kirjoittaudumme ulos hostellista ennen klo 11:a (niinku pitikin), otamme taksin lentokentälle, check-innaamme matkatavaramma ja lähdemme MALL OF AMERICAan viettämään aikaa ennen iltaseitsemän lentoamme. Ajatuksena ei ollut shopata enää vaan käydä katsomassa joku leffa ja ehkä pyöriä huvipuistossa ja syödä ja silleen. Mutta toisin kävi, koska Icelandairin check-in ei auennut kuin vasta kahdelta. Näin ollen kentällä oli kolme äkäistä suomalaistyttöä odottelemassa luukkujen aukeamista kolme tuntia... tosin oli meillä hyvät tuolit Carabou Coffeessa, takkatuli, karhun pään muotoinen jalkarahi ja tietysti hyvää kahvia ja lisukkeita. x)

Tämän jälkeen lähdimme taas MALL OF AMERICAan, mutta leffaa emme kerinneet katsomaan. Kiira poltti vielä viimeisiä dollareitaan vaatteisiin, käytiin syömässä Hootersissa (hoot hoot! XD), Maria intoutui Barnes & Noblesista ja sitten tulikin aika lähteä kohti lentokonetta.



Paluumatka oli ainakin minulle huomattavasti lyhyemmän tuntuinen kuin menomatka, olisikohan johtunut siitä että Minneapolis - Reykjavik-välistä vietin suurimman osan taju kankaalla. Reykjavikin lentokentällä (jonne saavuimme ennen aamuseitsemää paikallista aikaa, kait?) alkoi tulla jo jotenkin vähän kotiinpaluu-fiilis, oltiinhan jo Euroopassa ja Pohjoismaissakin. Ja kun lentokone vihdoin aloitti laskeutumisen Helsinki-Vantaan lentokentälle, en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai laulaa Maamme-laulu vai ehkä molemmat. XD Koneessa listasimme vielä monta asiaa jotka ovat täällä Suomessa paremmin kuin Minneapoliksessa, eli oli hyvä tulla kotiin. x)



Eilen kuitenkin oltiin jo taas menossa mukana Yoyogi Park-nimisessä tapahtumassa Helsingin Alppipuistossa, missä annoimme hyvin lyhyen briiffin paraparasta ja opetimme Stinan kanssa niin haastavan Runaway-techparan. Oli hilpeää eikä edes satanut, vaikka niin vähän pelättiin. Videota tuosta biisistä tulee saitille sitten joskus kunhan saan sen tehtyä ja silleen. x)

Loppuun vielä Maggien tekemiä kuvakollaaseja GalCir Summitin, krhm, kohokohdista. XD





Tämä kuva kertoo tunnelmasta paremmin kuin tuhat sanaa. XD Vasemmalla näkyvät naamat kuuluvat Alille (silmälasit) ja Maggielle. Kuvan alareunasta kuikuilevat Iron Ganguron, köh, lopputuotteet eli Maria ja Will, tsiisus noita tekoripsiä. XD Marian ja Willin välissä poseeraa Derick kahden satunnaisen con-kävijän kanssa. Yläoikealla tietysti FinnPARAnoidsin USA-delegaatio eli Sehvi-hime, Maria-wtf ja Kiira-pffft. XD





Himepäivällinen paketissa. x) Vasemmalla rahatukon kanssa Justin, alavasemmalla Will laittaa Maggien tukkaa. En tiedä missä vaiheessa Justinille annettiin tiara ja Maggien himepaita, mutta niin vaan kävi. XD Varsinaisessa posessa vasemmalta oikealle on Cole (lol ilme), Maggie (aka Bink), Will (aka Hiromaru), Sefie (aka Sehvi) ja Justin (aka Justin). x)






Kuva kertoo kaiken. Mutta ellette vielä tunnista kaikkia näitä famulous paraparaajia, niin kerrottakoon että vasemmanpuolimmaisessa kuvassa vasemmalta oikealle: Maggie, Maria, Kiira, Justin (seisoo takana), Sefie, Ali (seisoo takana) ja Derick. Keskellä ylhäällä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle Ali, Dominique (aka D~tan), Will, Kiira, Maria, Sehvi. Nonih. x)


Huomenna alkaa koulu! omg D:


PS.
Kuvia tulee. Kunhan keritään. x)


Sefie

No comments:

Post a Comment