Tuesday, August 26, 2008

Turku Circle Turku Liikkeelle-lehdessä!


Jeeee! Turku Liikeelle 3/2008 sisälsi myös hyvin tutun oloisen jutun (tai ainakin kuvan XD) turkulaisista paraajista~ Syyskuun ekalla viikolla alkaa Parapara-koulu ja Parapara-Akatemia!

Oltiin muuten myös uusimmassa GTI-lehdessä, en vaan ole vielä saanut aikaiseksi ostettua ko. lehteä, joten skannia ei ainakaan ihan vielä tule... x)

Viime viikonloppuna oltiin Alastarolla! Annikalle ja Iirikselle oli ensimmäinen drifting-kisan viihdyttäminen tiedossa, ja hyvin tytöt selviytyivät. (Vaikka taisi paikka paikoin ujostuttaa meidän kaveeraus Fuel Girlsien kanssa... XD So what että ne ottaa paidat pois lavalla? XD) Fueleista puheen ollen, saimme opettaa heille alkupätkän esityksestämme ja päädymme myös heidän Fuel Girls TV-ohjelmaan, heh heh... x) Ja kaikkein parasta tässä on se että niiden manageri on ihan hulluna meihin, ja ko. managerin nimi on Ritchie ja ai ai ai että me naureskellaan tätä, niin hyvä juttu! XD Yrittivät saada meitä mukaan kiertueelle hintaan 20e/viikko... ei heru tuommoisella hinnalla, ei tod heru. x)

Mr. Ritchie heitti kyllä hyvät läpät tuossa opetuspätkässä, saimme nimittäin kaikki hieman kauhunhetkiä kun lava allamme alkoi yhtäkkiä pyöriä. x) Yrittäkää itse pysyä mukana jossain Super Riderin sabissa korkkareilla pyörivällä alustalla!! D:

Ja voi vitsi Team Falken tappeli taas finaalissa keskenään ja ai ai ai kun soli hienoa ja Kiira missasi Falkeneiden irkkuvahvistuksen ja ai ai ai... x) Falke~n!

Jurvan keikkamme ensi viikonlopulta peruuntui kun tapahtumaa jouduttiin lyhentämään oikein urakalla, ja näin ollen olisimme kerinneet olla paikalla vaivaiset 4 tuntia. Ainoa huono puoli Alastaron radalla on se että varikot ovat erillään eli Alastarolla ei päästä kuskien (Falkenin!) kimppuun fotografeeraamaan sun muuta, kun taas Botniaringillä ja Tykkimäen Kartingradalla tämä onnistuu heleposti... x)

Tosiaan, nukuin su-ma noin about 18 tuntia ja taidan olla vieläkin vähän sekaisin siitä, ainakin tästä entrystä päätellen. x)

Otettiin muutama kuva (jotka löytyvät galleriastamme) ja käskimme Iiriksen videoida esityksemme, mutta Iiris-pässi ei blondina turkulaisena älynnyt ottaa KOKO esitystä videolle... joten teiltä jää puuttumaan viimeinen minuutti esityksestä... Syyttäkää Iiristä... x)




Sefie

No comments:

Post a Comment