Sunday, August 3, 2008

USA calling, FinnPARAnoids answering - Part 2

Nyt on sitten minun vuoroni tarinoida teille täältä Atlantin takaa. ^^

Perjantaiaamuna otettiin rauhallisesti, nukuttiin pitkään ja harjoiteltiin vielä muutamaa epävarmempaa kohtaa tuossa hostellin takapihalla. Sefien PSP:ltä tuli myös katsottua niiden kappaleiden koreografioita, joiden oltiin ilmoitettu soitettavan perjantai-iltana olevassa Eurobeat-dancessa.

Ja käytiin ostamassa ruokaa (pakastejuttuja, kun täältä löytää tosi huonosti mitään oikeaa).

Seikkailtiin itsemme Sheraton Hotel Bloomingtonille. Tälläkään kertaa emme päätyneet sinne suoraan, koska ensimmäinen bussimme oli myöhässä ja myöhästyttiin sitten siitä toisesta, johon meidän piti vaihtaa ja odoteltiin tunti sopivaa bussia. Juteltiin siinä pysäkillä yhden naisen kanssa, joka haukkui Minneapolisin julkisen liikenteen aivan maanrakoon. x) Mutta bussikuskit ovat sentään mukavia.

Bussisekoilun takia emme ehtineet nähdä History of Ganguro-luentoa/paneelia, mutta koska amerikkalaisten aikataulu tuntuu olevan venyvä, ehdimme Gal make up and Hair -ohjelmanumerolle. Tapasimme lisää amerikkalaisia paraajia ja meistä haluttiin kuvia. x) Kivoja ihmisiä ovat jee.

(Kiira ei oikein osaa pukea päälleen)

Perjantaina käytiin sitten syömässä Dairy Queenissä. Blizzardit olivat hyviä ja me heitettiin tosi huonoa läppää. Habla whuppaaa! DQ ei tee hyvää meille. x) Ja me ei jakseta syödä amerikallaisten annoksia, ihan liian isoja.

Tavoillemme uskollisina vaihdettiin sitten vaatteet eurobeat-dancea varten vessassa ja mentiin Castle Casanovaan ("hostklubille"), jossa päivisin toimi Maid Cafe. Istuttiin ja päädyttiin lopulta juttelemaan Nikun (?) kanssa, joka ei tiennyt, että Ruotsin ja Venäjän välissä on maa.

Eurobeat-dance oli kiva, tanssittiin pari tuntia amerikkalaisten kanssa ja osattiin paljon euroja jee, technoja on edelleen vähän vaikea vetää primavistana... Mutta oltiin silti aika loistavia. x) Rynnittiin Everybody Dancen kohdalla lavalle ja vesitauolla meitä tultiin heti iskemään. x) Heh. Taksikuski oli sarjassamme epäilyttävää...

Lauantaina oli aikainen herätys. Seitsemältä ylös ja pikavauhtia aamiainen ja Hostellille. 9:30 piti alkaa Parapara 101, mutta sekin myöhästyi varmaan puoli tuntia. Käytiin Starbucksissa ostamassa lisäaamiaista ja opeteltiin Maggien ja Jasonin opastuksella Bad Boy-euro. Paraconin piti alkaa 11:30, mutta meille ilmoitettiin sitten, että se onkin kahdelta iltapäivällä. Just. No, meillä oli aikaa meikkailla, laittaa hiuksia ja nauraa vatsalihaksemme aivan järjettömän kipeiksi DQ:ssa. On aivan liian hauskaa suomentaa eri eurobeat-biisien nimiä ja lyriikoita. Hysteria ei ollut kaukana ja meikit vähän valuivat sen käkätyksen seurauksena. x) DQ ei todellakaan tee meille hyvään.

Kierreltiin conia, vaihdettiin vaatteet ja pyörittiin ympyrää, kunnes Paracon alkoi joskus 14:30. Oltiin ensimmäisiä, rokattiin maailma muutamista vaateongelmista huolimatta ja katseltiin toisten kilpailijoiden esitykset. Ja maniacit. Ja jännitettiin. Ja jos olisin muinainen roomalainen, niin sanoisin nyt, että VENI VIDI VICI! Eli me ollaan parhaita. ^^ Voitettiin sekä varsinainen kilpailu, että parhaat vaatteet -palkinto ja oltiin vaan aivan järkyttävän loistavan parhaita. ^^ hihiiii. Paras harrastelijatiimi maailmassa, yay!

Paraconinkin jälkeen oli elämää, eli Hime-päivällinen. Sefie muuntautui Himeksi ja mentiin paraparaajien kanssa Shuttle-bussilla Mall of Americaan. Ja päädyttiin syömään kolmestaan Kokomo's-nimiseen paikkaan. Se oli lievästi sanottuna hapokas paikka. Pinkki vessa, johon Kiira katosi, minun kaksi ruoka-annostani, liikaa huonoa ja hysteeristä läppää (ei ole todellista) ja fight cheescake with cheescake. xD Päästiin sieltä loppujen lopuksi poiskin ja kierreltiin Mall of Americaa järjestelmällisesti, ei siitä sen enempää nyt sitten, Kiira tai Sefie ovat ehkä parempia raportoimaan siitä. x)

Sieltä päädyttiin sitten onnellisina voittajina hostellille, juustokakkujen jämät dogipäkeissä. xD Jonka Sefie veti jo. xD Ehkä minäkin menen nyt syömään aamiaista, pärjäilkää siellä kotona. ^^

No comments:

Post a Comment